Preken

In deze rubriek vindt je de aankondiging voor de spreker en zangleider van komende zondag. Verder de geluidsopnames van preken die de afgelopen 7 zondagen zijn gehouden in onze gemeente. 

Zondag 2 april gaat Ruben voor en heeft Guido de zangleiding. U bent van harte welkom in deze dienst die gehouden wordt in het Harmoniegebouw aan de Uiiterhoevestraat 7 en om 10.00 uur begint.

Zondag 26 maart ging Geert van der Zeeuw voor. Zijn thema was: "Geloof of automatische piloot?" Hij nam Marcus 10: 32-34 als uitgangspunt en las verder bij de verzen 46-52. Dat laatste gedeelte gaat over de blinde Bartimeüs. Er is een opvallend verschil tussen de discipelen en Bartimeüs. De discipelen zijn geestelijk blind voor de komende dingen die Jezus hun heeft verteld. Bartimeüs is letterlijk blind maar geestelijk niet! Beluister hier de preek. (Volgt).

Zondag 19 maart ging Wilna Smienk voor. Zij sprak over het houden van geloofsvertrouwen ook als het helemaal anders is gegaan. De preek kun je hier terugluisteren

Zondag 12 maart ging Dick voor. Als onderwerp had hij "God en het kwaad in deze wereld". Pasklare antwoorden beloofde hij aan het begin van de preek niet maar wel een richting waarmee we als christen verder kunnen. Hij deed dat aan de hand van het bijbelgedeelte 1 Koningen 22: 1-28. Daarbij krijgt de profeet Micha een inkijkje in de hemel. Een visioen waarbij hij God op de troon ziet zitten. Aan de hand van drie punten werden we door de uitleg heen meegenomen: profetieën, visioenen en "het hete hangijzer". Beluister hier zijn preek en bekijk de teksten die hij erbij gebruikte.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Gerealiseerd door Comyoo | creatieve studio