Preken

In deze rubriek kun je de samenvatting vinden van preken die de afgelopen tijd zijn gehouden in onze gemeente. Ook kun je deze preken beluisteren.

Zondag 24 januari is de zondag aan het einde van de week van gebed voor de eenheid. Het overkoepelende thema van deze week is: "blijf in mijn liefde, dan draag je veel vrucht." In deze dienst hoopt Elzo voor te gaan. Ruben heeft de zangleiding.

Deze dienst kun je alleen meebeleven met behulp van de livestream. Link voor livestream De link is ongeveer tien minuten voor de dienst begint actief. Tot die tijd leidt de link naar de dienst van zondag 10 januari. Mocht het niet direct lukken, probeer het dan na een paar minuten nog eens.

Je kunt de dienst niet langer bijwonen in het Harmoniegebouw. Dit in verband met de situatie rond het coronavirus.

Liturgie
Welkom en mededelingen
Opwekking 797: Breng ons samen
Gebed
Opwekking 167: Samen in de naam van Jezus
Opwekking 51: Dit is mijn gebod
Gebed voor de kinderen
Opwekking 354: Glorie aan God
Opwekking 785: Fundament
Preek Elzo
Opwekking 626: Prachtige God
Opwekking 769: Bouw uw Koninkrijk
Zegen en afsluiting

Voor de kinderen en hun ouders een link naar De Henkie Show. Deze zondag is het thema: De roeping van Levi.
Tieners kunnen ook kijken naar de beam diensten van de eo: eo beam

Zondag 17 januari sprak Dato Steenhuis over “Vluchten kan niet meer … of toch wel?” Op deze zondag was het de eerste keer dat we een dienst hielden zonder bezoekers. De dienst is opgenomen en via de livestream kon iedereen hem meebeleven. Het was ontzettend jammer dat we de dienst niet voor een volle zaal hebben kunnen houden. De preek was zo bemoedigend en uitdagend. Zo diepgaand en tegelijk van een wondere tederheid en eenvoud. Dato zei nog: ik hoop dat je het pakken kunt. Kun jij het pakken?

Lees meer

Zondag 10 januari.  Voordat deze dienst gehouden werd en nadat ik alle informatie op de website had gezet, wenste ik jullie een gezegende dienst toe. Nou, die wens is uitgekomen. We hebben een enorm gezegende dienst mogen ervaren. En niet in de laatste plaats omdat Henk Jaap Luiten een preek hield over zegen en zegenen. Daarin alleen al schuilt een enorme bemoediging voor iedereen die de dienst heeft meegemaakt, of dat nou thuis was of in de zaal van het Harmoniegebouw.

Lees meer

Zondag 3 januari sprak Guido over “Vandaag”. Harm had de zangleiding en heeft de liturgie samengesteld. Guido maakte deze preek als een vervolg op zijn preek over teleurstelling. Hij nam als uitgangspunt Matteüs 16: 24-34. (Voor de teksten zie de bijbehorende powerpointpresentatie.) Wij maken vaak plannen voor morgen en de dagen/weken daarna.

Lees meer

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

24 januari 2021