Preken

In deze rubriek vindt je de aankondiging voor de spreker en zangleider van komende zondag. Verder de geluidsopnames van preken die de afgelopen 7 zondagen zijn gehouden in onze gemeente. 

Zondag 21 augustus gaat Geert van der Zeeuw voor en heeft Elzo de zangleiding. Je bent om 10.00 uur van harte welkom in het Harmoniegebouw om deze dienst bij te wonen.

Zondag 14 augustus ging Elzo voor. Hij sprak over "geloof is niet vrijblijvend". Hierbij haalde hij een korte gelijkenis aan die je in Matteüs 21: 28-32 vindt. Preek naluisteren? Klik hier.

Zondag 7 augustus ging Wilna voor. Het thema van de preek was "Dorst lessen". Het bijbehorende bijbelgedeelte komt uit Romeinen 5: 1-11. De preek kun je hier nog beluisteren. Voor de bijbehorende powerpointpresentatie klik je hier.

Zondag 31 juli ging Elzo Edens voor. Hij vroeg ons waarin wij geworteld zijn. Wat is ons fundament? Twee schriftlezingen gebruikte hij hierbij. Efeziërs 3: 17-19 en Jeremia 17: 5-8. Beluister deze preek alsnog.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

17 augustus 2022

  • woensdag 17 augustus 2022 - Johannes 15:15-17
    Ik noem jullie geen slaven meer, want een slaaf weet niet wat zijn meester doet; vrienden noem ik jullie, omdat ik alles wat ik van de Vader heb gehoord, aan jullie bekendgemaakt heb. Jullie hebben niet mij uitgekozen, maar ik jullie, en ik heb jullie opgedragen om op weg te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht. Wat je de Vader in mijn naam vraagt, zal hij je geven. Dit draag ik jullie op: heb elkaar lief. -- Johannes 15:15-17

Gerealiseerd door Comyoo | creatieve studio