Preken

In deze rubriek vindt je de liturgie en livestream van de komende zondag. Verder de samenvatting en geluidsopnames van preken die de afgelopen zondagen zijn gehouden in onze gemeente. Ook kun je de diensten nog nakijken via de links naar de livestreams.

Zondag 16 mei hoopt Hans Somhorst voor te gaan. Harm verzorgt de zangleiding.

Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven.
Je kunt deze dienst bijwonen in het Harmoniegebouw. We laten maximaal 15 bezoekers toe in verband met de situatie rond het coronavirus. Je moet je daarom vóór vrijdag 14 mei 21.00 uur opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je niet kunt komen, krijg je daar bericht van. 
Met behulp van de livestream. Link voor livestream Deze is ongeveer tien minuten voor de dienst begint actief. Tot die tijd leidt de link naar de dienst van 9 mei. Mocht het niet direct lukken, ververs je pagina na een paar minuten nog eens en probeer het opnieuw.Wij wensen iedereen een gezegende dienst toe. Of je die nu direct om 10.00 uur meebeleeft of nadien bekijkt of beluistert.

Liturgie

Voor de kinderen en hun ouders een link naar De Henkie Show. Deze zondag is het thema: De hemelvaart van Jezus
Tieners kunnen ook kijken naar de beam diensten van de eo: eo beam

Zondag 9 mei Margo Berends ging voor.

Margo sprak over kolossensen 1:9-12. Een roadmap voor de gemeente.? Met een oproep tot gebed en een oproep samen invulling te geven aan het gemeente zijn.
Klik hier om de preek terug te luisteren Link voor de preek

Lees meer

Zondag 2 mei ging Joke Wisseborn voor. Guido had de zangleiding en we vierden het Heilig Avondmaal onder leiding van Ruben. Zij sprak over de ontmoeting van Jezus met zijn discipelen in de tijd tussen Pasen en Hemelvaart. Daarvoor las ze een stukje uit Johannes 20: 19-23. Ze stelde vers 19b centraal. Daar staat: Jezus kwam in hun midden staan en zei: ‘Ik wens jullie vrede!’ Het thema van de overdenking was “Middelpunt”. Ze had daarbij een prachtig voorbeeld dat precies weergeeft waarom het draait.

Lees meer

Zondag 25 april ging Roelof de Rouw voor. In deze dienst stond Koning Jezus centraal. Roelof nam vanuit Johannes 1: 1-5 (Nieuwe Statenvertaling) ons mee naar het Woord van God. Hij maakte duidelijk dat je voor “het Woord” ook Jezus Christus kunt invullen. Dat maakt het ineens een stuk duidelijker maar ook persoonlijker. Hij wilde ons duidelijk maken dat we een heel persoonlijke relatie met God de Vader kunnen en mogen hebben. Hoe dan? Roelof vertelde dat uit eigen ervaring. Hij heeft het in zijn eigen leven meegemaakt en maakt het nog steeds mee. Daarbij is Gods liefde voor jou onvoorwaardelijk.

Lees meer

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

12 mei 2021

  • woensdag 12 mei 2021 - Marcus 2:16-17
    Toen de farizese schriftgeleerden zagen dat hij samen met zondaars en tollenaars at, zeiden ze tegen zijn leerlingen: ‘Eet hij met tollenaars en zondaars?’ Jezus hoorde dit en zei tegen hen: ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel; ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars.’ -- Marcus 2:16-17