Preken

In deze rubriek vindt je de aankondiging voor de spreker en zangleider van komende zondag. Verder de geluidsopnames van preken die de afgelopen 7 zondagen zijn gehouden in onze gemeente. 

Zondag 23 januari had Elena de zangleiding en Elzo ging voor. Er was weer dienst in het Harmoniegebouw. Elzo hield een preek met het thema "angst". Hij vertelde dat iedereen daar wel eens last van heeft en hoe je daar het beste mee kunt omgaan. Beluister hier de preek. Je kunt de dienst nog naluisteren via de livestream.

Zondag 16 januari had Harm de zangleiding en Dick ging voor. Het thema van de preek was: "Een teken dat betwist wordt." 
Deze dienst kan nog worden bekeken via de livestream. Aan het eind van de livestream ging iets mis met het geluid. Het laatste lied dat gezongen is is opwekking 645: Ik kies vandaag.
De preek kun je hier nog beluisteren. Voor de bijbehorende teksten klik je op powerpointpresentatie.

Zondag 9 januari had Guido de zangleiding en Wilna ging voor. Ze had het over de ster die door de wijzen werd gevolgd. En wat die ster teweegbracht bij de wijzen. Dat kan de Ster ook bij ons doen.
De dienst kan nog worden bekeken via de livestream.

Zondag 2 januari 

De preek van deze zondag kan nog bekeken worden via dit filmpje.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

25 januari 2022

  • dinsdag 25 januari 2022 - Johannes 15:3-5
    Jullie zijn al rein door alles wat ik tegen jullie gezegd heb. Blijf in mij, dan blijf ik in jullie. Een rank die niet aan de wijnstok blijft, kan uit zichzelf geen vrucht dragen. Zo kunnen jullie geen vrucht dragen als jullie niet in mij blijven. Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen. -- Johannes 15:3-5